Ett skäggvax är som oftast lite mjukare än ett mustachvax. Vaxet ger dig kontroll över skägget och gör att det ligger där det ska. Ett skäggbalm är som ett slags mellanting mellan olja och vax. Det ger inte lika mycket stadga som ett vax men mer än en olja. Även skäggbalmer har olika hårdhet, vissa är mer flytande medan andra är solida, med högre stadga. En balm är bra att använda exempelvis om man har många spretiga strån som man vill ska lägga sig.

Kom in till oss så prövar vi ut ett vax för just dig / Adam frisör.

Curabitur quam lorem, cursus in convallis at, pulvinar quis sem. Integer porttitor ornare purus, vel efficitur ligula cursus vitae. Aliquam erat volutpat. Nulla eu tortor a dolor sodales suscipit. Donec interdum magna ut orci tempus, non porttitor nulla dapibus. Praesent in tristique ex. Suspendisse ut lacinia orci, ut feugiat lorem. Sed rhoncus, lorem et sodales accumsan, urna ipsum cursus mauris, aliquam tincidunt nisl mauris at mi. Quisque elit nisi, auctor id lectus et, ultricies auctor ligula. Vivamus semper quam id eros semper finibus. Fusce rutrum id nibh vitae dapibus. Sed lacus massa, dictum eget nulla iaculis, vehicula volutpat metus. Morbi mattis aliquet tincidunt. Suspendisse cursus interdum felise ultrices.